Despre noi

Despre Noi

Elys Beauty s-a nascut din pasiune pentru feminitate.

Ne dorim ca toate clientele care trec pragul clinicii noastre dragi sa devina mai increzatoare in frumusetea proprie, atat exterioara cat si interioara. 

Viziunea noastra este ca fiecare dintre noi merita sa fie fericit/a si multumit/a cu propria persoana. Credem ca acest lucru este direct proportional cu modul in care ne simtim raportat la cum aratam la exterior. Multumirea de sine aduce multiple beneficii, iar noi te vom ajuta sa o dobandesti!

Echipa noastra de profesionisti iti va fi alaturi inca de la inceputul drumului tau catre increderea in sine.

Departe de stresul zilnic si galagia orasului, te asteptam intr-un mediu cald, elegant si relaxant! Fie ca te afli in sala de asteptare cu o cafea buna, un ceai cald, sau in cabinetul destinat procedurilor alese, te vei simti rasfatata, importanta si, mai ales, vei beneficia de cele mai in voga tratamente, produse profesionale care apartin celor mai renumite branduri, destinare exclusiv clinicilor de infrumusetare, si aparaturi cu tehnologii ultra performante.

Investim permanent in modalitati prin care sa depasim asteptarile clientelor noastre, sa ne imbunatatim constant si sa oferim cel mai bun raport calitate – pret !

Personalul nostru calificat participa periodic la cursuri de perfectioare, astfel ca vei beneficia de cele mai noi proceduri din domeniul beauty si de o parere avizata atunci cand ne vei cere sfatul.

Misiunea noastra este sa te ajutam sa ajungi la rezultatele dorite prin proceduri non invazive, fara perioada de recuperare, dureri sau riscuri! Te vom ajuta sa-ti restabilesti echilibrul personal prin servicii de infrumusetare, wellness si relaxare.

Obiectivul nostru este sa devenim in scurt timp una dintre cele mai apreciate clinici de infrumusetare, unde fiecare persoana care ne va trece pragul, sa isi gaseasca fericirea in propria persoana.

Oferim servicii premium din domeniul beauty :

  • Epilare definitiva cu cea mai performanta tehnologie laser la momentul actual : SYMPHONY COMFORT ICE
  • Dermopigmentare estetica semi-permanenta si Brow Design
  • Proceduri de remodelare corporala, eliminarea celulitei si scaderea in greutate, cu ajutorul celor mai performante aparate si rezultate vizibile
  • Tratamente faciale de intinerire, anti acnee, eliminare riduri, depigmentare pete si intretinere, cu ajutorul produselor profesionale premium

Pentru a intelege cat mai bine asteptarile dumneavoastra, pentru a ne asigura ca le vom atinge si pentru a stabili impreuna care este cel mai bun mod de a o face, oferim tuturor consultatii gratuite, pentru ca fiecare clienta in parte sa poata lua decizia potrivita, in cunostinta de cauza si pentru ca ea sa se simta confortabil, in siguranta si ,cel mai important, ascultata!

Specialistii Elys Beauty iti vor sta intotdeauna la dispozitie, iti vor acorda tot timpul necesar, gata sa raspunda tuturor intrebarilor, pentru ca TU esti importanta.

Pasiunea noastra este fericirea ta !

Te asteptam cum drag la adresa : Aleea Florin Ciungan, nr 17, bloc C1, sector 3, Bucuresti.

Programarea va fi trimisa la Elys Beauty Bucuresti, pentru locatiile din tara apasa pe unul din orasele de mai jos

Constanta Cluj Oradea Sibiu Galati Timisoara Iasi Pitesti